Private hotels europe
Image default
Offers

Finca te huur in Spanje

Een finca te huur in Spanje. Bij die woorden krijg je al zin om je vakantie te regelen. In de reiswereld is het een trend om op zoek te gaan naar het authentieke, weg van het drukke massatoerisme zoals dat aan veel Spaanse kustregio’s heerst.  Wanneer je een finca huurt bij Refugio Marnes, verblijf je in een met behoud van oorspronkelijke elementen omgebouwde boerenhoeve en word je omringd door een prachtige ongerepte natuur waar veel mooie vogel- en plantensoorten goed gedijen en je fotocamera gegarandeerd overuren zal maken. Ook een prettige gedachte: met een verblijf in bij B&B Refugio Marnes belast je de natuur slechts minimaal, daar men er zelf energie opwekt en water zuivert.

 

Je weet niet waar je moet beginnen

Daar sta je dan, midden in die prachtige omgeving. De wandelroutes beginnen praktisch voor de doorleefd houten deur van je finca of voorbij de flappen van je luxe ‘glamping’-tent. Er zijn zoveel mogelijkheden dat je hier jarenlang vakantie kunt vieren zonder twee keer hetzelfde te zien. Er zijn volop goed bewegwijzerde trails, maar voor de thrillseekers zijn er serieus lastige klimwanden waarvan sommige gewoon om de hoek liggen.

Verder kun je er paardrijden, mountainbiken, parapenten… Wil je naar zee om te duiken, dan hoef je maar een half uurtje te rijden.

 ’s Avonds, na een sportieve dag, kun je bijkomen in het smaragdgroene zwembad dat naadloos overgaat in de omgeving en genieten met een muzikale bijdrage van een krekelkoor…