Private hotels europe
Image default
Recreation / Travel

Alle soorten dozen die er bestaan op één plek

Bent u op zoek naar die ene maat doos die u maar nergens anders kunt vinden? Dan is uw zoektocht bij deze afgelopen, want bij Dozenhal kunt u deze specifieke maat doos door ons laten maken en wij bezorgen deze bij u aan de deur. Maar wij focussen ons niet alleen maar op dozen, maar hebben ook bepaalde diensten eromheen die voor u interessant kunnen zijn. Lees deze blog verder om meer informatie erover te lezen.

Dozen op maat en zelfs tweedehands

U kunt dus bij ons dozen op maat laten maken zoals u het wilt. Via onze makkelijke zoekfunctie kunt de afmetingen van de doos invoeren en deze zal dan op het scherm verschijnen. Het kan gebeuren dat uw aangevraagde doos niet bij ons in het assortiment is. Maar hier moet u zich geen zorgen over maken, want dan heeft u altijd de optie om deze op maat voor u te laten maken. Dit kost u geen extra bijdrage op de offerte. Maar heeft u een doos die wij wel in het assortiment hebben, plus we hebben deze ook als gebruikte doos, dan bieden wij u deze ook aan. Deze dozen zijn dan wel een keer gebruikt, maar wel gecontroleerd door onze medewerkers of deze nog bruikbaar genoeg zijn. Bovendien betaald u hier minder voor de dozen, omdat deze tweedehands zijn. U kunt ze, als ze nog bruikbaar zijn, nog altijd bij ons inleveren.

Meerdere producten en diensten beschikbaar

Maar er is nog veel meer wat wij van Dozenhal u kunnen aanbieden. Bijvoorbeeld verpakkingsmaterialen. Hiermee kunt u uw dozen of producten die u in de dozen wilt doen, veilig en onbreekbaar laten bezorgen. Nog een andere dienst die wij aanbieden is het bedrukken van dozen. Hier kunt u uw logo of een bepaald patroon erop laten drukken. Hier zitten wel extra kosten aan verbonden.

Dozenhal

Bent u ook benieuwd of uw formaat doos bij ons beschikbaar is? Bekijk dan de website van Dozenhal voor meer informatie over het gehele assortiment qua producten en diensten en over het bedrijf zelf waar het voor staat.