Private hotels europe
Image default
Recreation / Travel

Deze bijbelse rondreis door Israël zal ik nooit vergeten

Ik wilde graag een bijbelse rondreis door Israël regelen voor mijn ouders. Mijn ouders zijn christelijk van geloof en hebben altijd al de heilige stad willen zien. Omdat ze bijna 50 jaar samen waren getrouwd, wilde ik graag een bijzondere reis voor hun boeken. Maar niet zomaar een reisje naar een land. nee, een bijzondere reis die ze nooit meer zullen vergeten.

Een bijbelse rondreis door Israël regelen!

Ik ben eerst gaan kijken wat bekende reisbureaus voor mij konden betekenen voor een bijbelse rondreis door Israël. Maar helaas ging ik met lege handen elke keer naar huis. Ze konden mij niet bieden wat ik graag wou voor mijn ouders. Zij verdienen een vakantie die zo nooit meer zullen vergeten. Na alles wat zij voor mij hadden gedaan in de jaren van opvoeding, hebben zij dit verdient. Toen kwam mijn reddende engel! Een vriendin van mij had een christelijk reis gedaan met de organisatie van Israël Idoed Reizen. Ik vroeg meteen bij haar de gegevens van het bedrijf en vond snel hun website. Dit was het! Dit was precies waar ik naar op zoek was! Dus ik heb meteen voor hun bepaalde dingen geboekt. Ik had het perfecte cadeau!

Een verrassing voor mijn ouders

Op het feest van het vijftig jaarlijk huwelijk van mijn ouders, waren ik en mijn kleine broertje erg nerveus en benieuwd naar de reactie van onze ouders. Na een uitgebreide speech vertelde wij aan hun dat zij deze mooie reis gingen maken met z’n tweeën. Ze waren ontroerd en kwamen ons een dikke knuffel geven. Ze waren helemaal verbaasd en geloofde het nog niet helemaal. Tot het eindelijk zo ver was. ‘De ervaring was onvergetelijk!’ zeiden ze. En dat was ook precies wat ik wilde met dit cadeau.

Boek uw reis!

Wilt u ook iemand verrassen met een mooie en bijzondere reis? Neem dan eens een kijkje op de website van Israël Idoed Reizen. Daar vindt u alle nodige informatie die u moet weten over de organisatie en het type soort reizen dat zij aanbieden. Boek uw reis vandaag nog! Er gaan om de zoveel dagen reizen naar Israël. Dus u kunt zo instappen!