Private hotels europe
Image default
Recreation / Travel

Een scooterslot kopen

Een scooterslot kopen is natuurlijk erg belangrijk wanneer je er zeker van wilt zijn dat je scooter niet wordt gestolen. Hoewel een scooterslot geen 100% garantie is dat je scooter niet gestolen zal worden, verkleint een goed en degelijk scooterslot wel degelijk de mogelijkheid.

 

Scootersloten vind je in verschillende soorten en maten en uiteraard ook van verschillende merken. Ga je een scooterslot kopen, dan wil je er natuurlijk wel zeker van zijn dat deze ook daadwerkelijk zeer sterk en degelijk is en bijvoorbeeld niet makkelijk zal worden doorgeknipt. Om de kans op diefstal van je scooter aanzienlijk te verkleinen is het een goed idee om voor een slot te kiezen dat erom bekend staat stevig te zijn.

 

Een scooterslot dat echt goed is tegen diefstal wordt aangegeven met een ART codering. Art 3 sloten zijn voor fietsen en scooters en Art 4 sloten zijn voor scooters en motoren. Aan te raden is om altijd te kiezen voor een Art 4 scooterslot, deze zijn namelijk zeer stevig en robuust en kunnen een eventuele dief al doen besluiten om niet eens aan een eventuele diefstal te beginnen.

 

Een scooterslot kopen online

Natuurlijk betaal je voor een goed scooterslot, maar door deze online te kopen kun je al gauw tientallen euro’s besparen en heb je ook nog eens veel meer keuze uit verschillende merken, modellen en soorten kwaliteit.

 

Scootersloten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, zo vind je bijvoorbeeld de bekende kettingsloten, maar ook schijfsloten en ga zo maar door. Naast een goed slot kiezen veel scootereigenaren ook nog voor een remschijfslot, dit maakt het steeds minder interessant voor een dief om je scooter te stelen, kies dus vooral voor goede sloten en maak het ze niet te makkelijk!

 

Scooterslot kopen prijzen

Een scooterslot kopen kan tegen verschillende prijzen, zo vind je sloten van een paar tientjes, maar vind je zo ook van boven de 100euro. Het kan dus enorm verschillen, maar een goed en degelijk art3 of art4 slot vind je online wel voor een paar tientjes.

 

Wil je niet meer betalen dan nodig is? Kies er dan voor om online jouw nieuwe slot te kopen, dit kan een hoop geld schelen!