Private hotels europe
Image default
Recreation / Travel

Geef een weekendje weg in Twente cadeau

Is je broer, beste vriendin of moeder binnenkort jarig? Of wil je je partner verassen met een leuk cadeau? Geef dan een weekendje weg in Twente cadeau! Veel mensen hechten meer waarde aan een leuk dagje of weekend weg, in plaats van een materialistisch cadeau. Daarnaast is de Twentse streek voor veel mensen nog vrij onbekend. Des te meer reden om eens naar het oosten af te reizen voor een weekend. Er is genoeg te doen voor alle leeftijden. Van gezellige cafeetjes tot prachtige monumenten: waar je ook van houdt, in Twente zit je zeker goed! Ben je nieuwsgierig geworden naar deze streek in Overijssel? En zou je hier graag meer over willen weten? Lees dan zeker nog even verder en wij vertellen je alle nodige informatie. 

Overnachten in Twente

Bij een weekend Twente hoort vanzelfsprekend een overnachting. In het kleine dorpje de Lutte, vlak bij de Duitse grens, vind je landgoed en hotel de Wilmersberg. Een prachtig 4 sterren hotel met luxe kamers met een prachtig uitzicht. Mocht je geïnteresseerd zijn in een weekendje weg naar Twente, is dit absoluut een aanrader om te overnachten. Het hotel is centraal gelegen en beschikt over tal van fijne faciliteiten waar je als hotelgast onbeperkt gebruik van mag maken. Denk bijvoorbeeld aan een verwarmd zwembad, Whirlpool, Turks stoombad, fitnessruimte, tennisbaan en meer! Je hoeft je geen moment te vervelen, ook niet wanneer het buiten regent en je daardoor enkele uren in het hotel moet verblijven.

Boek op tijd!

Mogen we je binnenkort verwelkomen in Twente? Wat fijn om te horen! Mocht je een hotelovernachting willen boeken bij de Wilmersberg is het raadzaam om je reservering tijdig te maken om teleurstelling te voorkomen. Het zou jammer zijn dat je te laat bent met boeken, en zeker wanneer je een weekend weg cadeau wilt geven.