Private hotels europe
Image default
Recreation / Travel

Gepersonaliseerde sauna badjas en unieke handdoeken bestellen bij Saunahanddoek.nl

Unieke sauna badjas bestellen? Ontwerp uw eigen unieke sauna badjas bij Saunahanddoek.nl. U heeft een keuze uit een ruim assortiment aan handdoeken en badjassen. Wij hebben 9 verschillende mooie kleuren en 20 soorten biezen voor de handdoek. Personaliseer de handdoek en badjas geheel naar uw wensen en voorkeuren. U kunt uit ruim 100 verschillende combinaties kiezen! Stel uw unieke badjas en handdoek samen naar uw smaak! 

Multifunctionele handdoek 

Stel je eigen handdoek samen via onze website. Kies uit de mooiste kleuren en biezen. Wij leveren de meest unieke sauna handdoeken, met veel voordelen. De handdoeken zijn extra groot van formaat, namelijk 200×80. U kunt er ook een bijpassende kleinere handdoek bij bestellen. De handdoeken zijn milieuvriendelijk, er worden geen onnodige grondstoffen gebruikt. Onze unieke sauna handdoeken zijn multifunctioneel. Het is een hele fijne, grote handdoek die perfect is voor de sauna, het strand maar ook voor na een douche! Kies voor een gepersonaliseerde handdoek, geheel naar uw smaak. Ruime keuze van 100 combinaties is mogelijk bij Saunahanddoek.nl. Nooit meer met een saaie handdoek naar de sauna of op vakantie met een unieke handdoek. 

Unieke sauna badjas

Onze sauna badjas is comfortabel, mooi en makkelijk te personaliseren op onze website. de badjassen vallen onder de knie en hebben lange mouwen. Kies uit de mooiste prints en kleuren en stel het samen geheel naar uw smaak. De unieke badjassen zijn gemaakt van zware kwaliteit katoen. Kies uit 5 kleuren en 20 soorten biezen. Heerlijke badjas voor thuis of een dagje sauna. Ze blijven lang mooi zodat u lang kunt genieten van uw gepersonaliseerde sauna badjas.

Top kwaliteit handdoeken en badjassen

Bij Saunahanddoek.nl krijgt u een badjas en handdoek van hoogwaardige kwaliteit. De handdoeken zijn gemaakt van 100% katoen. Ook na een aantal wasbeurten blijven ze mooi. De handdoeken hebben grote ophanglussen wat ideaal is voor een dagje in de sauna. Door uw unieke handdoek bent u nooit meer uw handdoek kwijt. U herkent hem uit duizenden! Stel gemakkelijk uw eigen sauna badjas of handdoek samen geheel naar uw wensen. Ook verkopen we XXL- handdoeken van top kwaliteit.