Private hotels europe
Image default
Recreation / Travel

Ondernemen via het internet

Uit onderzoek blijkt dat er in de eerste helft van 2020 71% van de Nederlanders van 12 jaar en ouder iets online hebben gekocht. Dit komt neer op ongeveer 10,7 miljoen mensen. In 2019 was dit 115 minder. Het gaat in het onderzoek om mensen die hebben aangegeven in de drie maanden voorafgaand aan het onderzoek iets gekocht te hebben via het internet. Kleding, films, series en maaltijden zijn de meest bestelde goederen of diensten. Dit is onder andere te verkrijgen via een webshop. In dit artikel lees je meer over de stappen die passen bij een webshop of website.

 

Inschrijven bij de KvK

Als je van plan bent om te gaan ondernemen, is het voor de hand liggend om je in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Een week voor of na de start van de bedrijfsactiviteiten registreer je je bedrijf. Je zou ook eerder langs kunnen gaan bij de Kamer van Koophandel voor het inschrijven van je bedrijf. Je kunt dit doen tot maximaal drie maanden voor de startdatum van het bedrijf. Als je dit zou willen, moet je een afspraak maken voor op een van de kantoren. De Kamer van Koophandel verzorgt de echte inschrijving dan in de week voorafgaand aan de door jouw opgegeven startdatum. Je hoeft op dit moment niet opnieuw langs te gaan bij de Kamer van Koophandel. Je ontvangt een schriftelijke bevestiging van inschrijven na het registreren. Dit ontvang je van de Kamer van Koophandel. Daarnaast ontvang je een factuur voor de inschrijving. Deze krijg je per post.

 

Website en/of app

Wanneer je kiest voor een website laten maken, zijn er een aantal belangrijke punten waar je rekening mee moet houden. Dit geldt ook voor een app laten maken. Het is belangrijk dat je bepaalt wat je wilt gaan doen met een website of app, voordat je hieraan begint. Het is hiervan afhankelijk hoe je je website maakt. Je hoeft een website of app niet zelf te maken. Je kunt dit gerust door iemand anders laten doen. Een professional zal weten wat er belangrijk is en zal ervoor zorgen dat de investering het waard zal zijn.

http://edit4u.nl