Private hotels europe
Image default
Recreation / Travel

Vakantie is geweldig

Je hebt lang gewerkt, hetzij aan school, studie of je werk, en je bent aan vakantie toe. Dat zijn we allemaal ook! Vakantie is de geweldige tijd van het jaar dat je even helemaal tot rust kunt komen, alles kunt doen wat je wilt en aan niemand verantwoording hoeft af te leggen. De meeste mensen, afgezien van de workaholics onder ons, zijn dol op vakantie. Het maakt niet uit of je ergens naartoe gaat, of lekker thuis blijft, vakantie is gewoon heerlijk. Zelf kijk ik ook ontzettend uit naar mijn vakantie, ik ben hondsmoe. Vakantie verdienen we allemaal, en vieren we op verschillende manieren.

De actieve vakantie

Sommige mensen komen helemaal tot rust door een vakantie te nemen waarin ze non-stop bezig zijn. Op een of andere manier is dat vakantie, ik snap het niet helemaal, maar ieder zijn ding toch? Deze actie-vakanties zitten tjokvol met sportieve activiteiten zoals mountain climbing, kajakken en zwemmen. Lekker een hele dag alleen maar dingen doen, in tegenstelling tot de hele dag achter je computer zitten. Dit zijn de vakanties waar iedereen wel van houdt.

De luie zonvakanties

Niets is lekkerder dan in de winter op een zonvakantie gaan naar een land zoals Mallorca en alleen maar liggen zonnen aan het strand, terwijl de rest van Nederland in de kou en de regen aan het verkleumen is. Even helemaal opladen na die lange weken achter elkaar van de Nederlandse herfst, uitslapen in de ochtend tot 12 uur en lekker een boekje lezen ofzo.

De thuisvakanties

Soms hoef je helemaal niet weg op vakantie, je kunt ook lekker thuisblijven, en daar alle dingen doen waar je normaal niet aan toe komt. Dit is ook heerlijk, tussendoor kan je wel op uitstapjes naar pretparken gaan, of jezelf verwennen door de hele dag in bed te blijven liggen terwijl je Netflix kijkt. Je kunt eindelijk je kamer weer eens herindelen en uit eten gaat bij dat ene restaurant waar je al een poosje naartoe wilt.

Het is waar, voor ieder persoon is er een ideale vakantie waar diegene het meest gelukkig van wordt. Van welke soort vakantie word jij het vrolijkst? Meer informatie via onze blogwebsitetoerisme-trends.nl