Private hotels europe
Image default
Recreation / Travel

Ziyech: van ‘lastige’ jongen naar Chelsea

Voor transfersom van maar liefst 45 miljoen verkast Hakim Ziyech naar Chelsea. Frank Lampard was hard op zoek naar creatieve krachten op het middenveld. Daarmee lijkt Lampard definitief het roer om te willen gooien en af te stappen van het ‘omschakelvoetbal’, waar Chelsea jaren om bekend stond.

De impact van Frank Lampard

Het vernieuwde team onder leiding van de clublegende Frank Lampard speelt steeds offensiever en op balbezit. Toch wordt er met hoge balbezit-percentages nog regelmatig verloren. De conclusie die velen trekken is dat er toch iets niet goed gaat, ondanks het moderne voetbal wat Lampard nastreeft. Waar Kanté een echte balafpakker is en Jorginho een spelverdeler op de eigen helft, hopen de The Blues met Hakim Ziyech het tij te keren door een creatief impuls toe te voegen aan het middenveld om ze in de eindfase toch productiever te zijn en af te stappen van de eindeloze voorzetten.

Ziyech’s carrière verliep niet altijd even soepel

De Marokkaans-Nederlandse middenvelder heeft zijn eerste stappen gemaakt bij SC Heerenveen, om vervolgens de stap te maken naar FC Twente, waarna hij werd overgekocht door Ajax. Een jongen die als ‘lastig’ werd ervaren en vaak de criticasters tegen zich had, wat nu bijna niet meer voor te stellen is. Ondanks de haat-liefde-verhouding heeft Ziyech zich na elke stap kunnen verbeteren tot aan het creatieve brein achter de wederopstanding in Europa toe.

Lampard onder druk

Lukt het Chelsea om met Ziyech eindelijk weer mee te doen om het kampioenschap? Na een redelijk teleurstellend seizoen neemt de druk op de ketel van Lampard vooralsnog alleen maar toe, terwijl The Blues onder leiding van Lampard goed begonnen. Waar Lampard door een groot deel van de supporters als dé grootste speler wordt gezien die ooit voor Chelsea heeft gespeeld, zijn er regelmatig criticasters die vragen om zijn ontslag. “Frank is getting away with murder down at the Bridge,” is een van de reacties.

Jouw voetbalreis naar Chelsea?

Londen ademt voetbal en staat bekend als dé voetbalhoofdstad van Europa. Wil jij het hervormde team van Lampard zien in een kolkende Stamford Bridge, bekijk dan het aanbod voor de Chelsea-wedstrijden en zie The Blues dit seizoen nog in actie. Stel je eigen hier je eigen voetbalreis naar Chelsea samen.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan. ** Voor webdesigners en marketingbureaus bieden we onze linkbuilding diensten ook white label aan. **

www.adbull.nl